Åbningstider

Telefonen har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 8.30-17.00 Onsdag: 17 - 21

Klinikken har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 9.00-17.00 Onsdag: 17 - 21

24 timers vagtservice for akut syge og tilskadekomne dyr - Forbeholdt faste kunder.

u1

Sidste nyt

Aftenåbent hver onsdag fra kl. 17-21!
Mange klienter har efterlyst sene konsultationstider og det imødekommer jeg nu ved fra onsdag den 12. november at ændre åbningstiden til 17-21 hver onsdag!

Det skulle gerne betyde, at du som ejer får lettere ved at passe et besøg hos dyrlægen ind i en travl hverdag uden at skulle tage fri fra arbejde.

Hele klinikken kører som i dagstimerne med den undtagelse at, narkose-krævende, ikke-akutte tilstande som kastrationer, sterilisationer, tandrens mv henvises til de andre fire hverdage.

Butikken er også åben, så du kan købe foder, plejemidler og tilbehør som i dagtimerne.

Da 17-21 bliver den “almindelige” åbningstid, faktureres naturligvis det normale dagshonorar, selv om det er om aftenen.

Jeg håber, I tager godt imod initiativet og som en lille godbid til ejeren er der på åbningsaftenen den 12. november 10% på alt foder og tilbehør!

Husk at holde øje med klinikkens FB-side, hvor der løbende kommer info og tilbud :=)


Klinikken råder over det nyeste indenfor digital røntgen!

Den seneste store investering til fordel for vores patienter er digitalt røntgen i den helt store stil. Vi kan nu tilbyde det bedste inden for digitalt røntgenoptagelse og du har som klient mulighed for at få billederne med hjem på en usb-nøgle.

Med digitalt røntgen åbner der sig en helt ny verden af muligheder indenfor feltet at ”få taget røntgenbilleder”; der er mulighed for at få forstørret områder på røntgenbilledet, så man kan fange mindre forandringer end tidligere ligesom man har mulighed for at opdage eventuelle forandringer tidligere i forløbet.

Vi ser frem til også at være med helt i front på røntgensiden!

200323534-001
img_2569