Åbningstider

Telefonen har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 8.30-17.00 Onsdag: 17 - 21

Klinikken har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 9.00-17.00 Onsdag: 17 - 21

24 timers vagtservice for akut syge og tilskadekomne dyr - Forbeholdt faste kunder.

u4

Forsikring af dit kæledyr

Ejer man en hund, er man lovmæssigt forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, men derudover er det en rigtig god idé også at tegne en sygeforsikring på sit kæledyr.

Mange lidelser kan i dag behandles og det siger sig selv, at jo længere behandlingen varer og jo mere kompliceret operationen er, jo mere koster det. Det er de færreste af os, der kan hive mange tusinde kroner op af baglommen en lørdag eftermiddag for at få opereret et brækket ben, og her er det betryggende, at man som ejer ikke skal til at overveje aflivning, men kan fokusere på, at hvis det kan laves med et godt resultat, så refunderer forsikringen refunderer ejerens udgifter, når kæledyret er sygeforsikret.

Når man overvejer de forskellige sygeforsikringer til hunde og katte, skal man være opmærksom på, at forsikringen bør dække udleveret medicin også samt ikke holde op, når dyret er en vis alder. Har dit kæledyr en omfattende hudlidelse, er det dyreste ikke at få stillet diagnosen, men den langvarige behandling, der kræves for at behandle den.

Der er mange forskellige forsikringer at vælge imellem, både når man har blot har et enkelt kæledyr eller har mange og eventuelt har opdræt med også, men fælles for dem alle er, at de forsikrede dyr skal være identificérbare, dvs chipmærket eller tydelig øretatoveret, ligesom det for langt de fleste tilfælde af dækninger gælder, at udgifterne betales af ejer hos dyrlægen og efterfølgende får ejeren så pengene refunderet fra forsikringsselskabet.

Vi rådgiver gerne om sygeforsikring til dit kæledyr!

101813317

Forsikringsselskaber:

Ønsker du at tegne forsikring på dit dyr, og er det over 3 år gammelt, skal du udskrive og udfylde et skema og tage med til os.
Skemaet kan findes her.

s