Åbningstider

Telefonen har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 8.30-17.00 Onsdag: 17 - 21

Klinikken har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag 9.00-17.00 Onsdag: 17 - 21

24 timers vagtservice for akut syge og tilskadekomne dyr - Forbeholdt faste kunder.

u4

Månedens fokus

Whimzees er ”langtidsholdbar” tygge-aktivitet til din hund!

Klinikkens faste testpanel af tre meget mad-glade labradorer var hver over 20 minutter om at få tygget sig igennem en aligator :=)

Whimzees er tandrensende tygge-figurer, de er vegetabilske, uden korn eller tilsætningsstoffer og med naturlig farve, så allergikerer kan også gavn og glæde af dem.

De fås i flere forskellige udformninger og størrelser, så både den lille Kvik og den store Balder kan få tygget sig til renere tænder.

Benyt dig af introtilbuddet, hvor der er 25% rabat ved køb af to poser!

Mad

NYHED PÅ VACCINATIONSOMRÅDET

Nu kan du vaccinere mod borreliose og leismania hos hund!

Borreliose er en flåtbåren lidelse, som kan ramme både dyr og mennesker.

Infektionen giver feber, anorexi, halthed og nervelammelser men de kliniske symptomer er uspeciffikke og opstår oftest 2-6 måneder efter overførslen fra flåten.

Som noget helt nyt kan du nu forebygge, at din hund bliver syg af borreliose ved at vaccinere den 2 gange med 3-5 ugers interval; herefter er hunden dækket ind med et højt niveau af antistoffer de næste 12 måneder og skal fremover blot have en årlig vaccination.

Det er NU, du skal vaccinere, inden perioden med øget flåtaktivitet indtræffer.

Bemærk, at borreliosevaccination kan ikke kombineres med andre vaccinationer, der skal være mindst 14 dage imellem de forskellige vacciner.

Man skal naturligvis stadig behandle hunden månedligt med et passende anti-flåt-middel; hør nærmere i klinikken om det skal være på månedlig basis eller en løsning, der varer ½ år.

Leismania er en lidelse, som overføres via sandfluer. Den rammer både dyr og mennesker med hunde som det primære reservoir for smitten til mennesker. Lidelsen er bl.a udbredt i Sydeuropa, men med den øgede rejseaktivitet, hvor hunde kommer med på ferie sydpå og med den stigende import af udenlandske hunde, er leismania også påvist i Danmark.

Symptomerne udvikler sig over flere måneder og kan omfatte motionsintolerance, vægttab, sår i huden, lammelser mv. Sygdommen er svær at helbrede og har ofte en fatal udgang.

Tidligere har eneste mulighed været at behandle hunden forebyggende mod stik fra sandfluer, men nu er der kommet en vaccine, der reducerer risikoen for aktiv infektion hos hunde.

Vaccinationsprogrammet udgøres af 3 vacciner med 3 ugers interval, derefter revaccination 1 gang årligt. Effekten indtræder 4 uger efter afslutningen af de 3 basisvaccinationer. Hundene skal være orme- og loppebehandlet før vaccinationen for at opnå bedst vaccinerespons og vaccinerne kan ikke kombineres med andre vaccinationer, der skal være 2 ugers interval til disse.

Det anbefales, at der udføres en test for leishmania før vaccination. Vi har laboratorieudstyret til dette i klinikken og derfor kan din hund samme dag få taget blodprøve og evt påbegynde vaccinationsprogrammet.

Husk, din hund skal vaccineres mindst 10 uger før ferien for at kunne opnå beskyttelse.

vaccine

Juletilbud!

15 kg Eukanuba adult large breed med kylling eller lam
50% rabat!
Gælder så længe lager haves.

resize-of-img_2977_1

Nytårsangst?

Hvis din hund eller kat er bange for nytårsfyrværkeri, så kan angsten dæmpes med Anxicalm eller Kalm Aid.
Ring eller kom ned i klinikken for yderligere information.

resize-of-img_2974_