Fodersalg

Dianalund Dyreklinik forhandler Hill´s Prescription Diet, Hill´s Vet Essentials og LIVE, alle tre i fuld sortiment til både hund og kat.​

Det er kvalitetsserier, som har hver deres forcer både indenfor almindelig ernæring og speciel sygdomsernæring. Hill´s findes både i tør- og vådfoder udgaver, mens LIVE kun findes i tørfoder.

Der er rabatordninger på begge mærker i form af enten loyalitetskort eller en app på telefonen. Hos os får du altid rådgivning og vejledning med ved køb af foder – og det er ofte også muligt at få en smagsprøve med hjem inden køb.

Vi forhandler også godbidder fra Hill´s og her kan man bl.a. få lækre knasere godkendt til allergihunde.

Af andre godbidder har vi Wolf, der er bløde og lavet af kød, frugt og grøntsager og de kan også gives til allergihunde.

Derudover sælger vi de meget populære hjortegevirer og yak-stænger, som både er meget holdbare og kalorielette – dem må allergihunde også få.

Kattesnacks findes både i knase-udgaver og som de eftertragtede creamy-stænger.

Vores gamle hunds tid var kommet, og vi blev behandlet på Dianalund Dyreklinik. Vi kunne ikke ønske os en bedre afslutning på vores venskab med vores hund. Der var så god behandling og respekt for hele situationen. Vi fik alt den tid og omsorg vi havde brug for.

Signe Andersen

Fantastisk dyrlæge de er SÅ søde her og ærlig. Vi vil aldrig finde en anden dyrlæge

Karina Frank

Den skønneste og mest kompetente Dyreklinik. Vores lille buller pige Coco, er altid i de bedste og trygge hænder, når vi besøger jer 🌸 kæmpe anbefaling! ​

Maria Felipa

VIRKELIG GOD dyrlæge. Dygtig, sød, hjertevarm, rigtig god med vores kat og de andre dyr jeg har set være der, FANTASTISK service med døgnvagt, gode priser og jeg kunne blive ved. Kan helt klart anbefales til alle.

Kim Revsbæk

Stort tak til Dorthe og Merethe for at i er der for mine dyr. ☺ Kan på det varmeste anbefale Dianalund dyreklinik ☺ Specielt tak for alt hjælpen med Emmi. ​

Lotte Sørensen

Dianalund Dyreklinik

Holbergsvej 13,4293 Dianalund

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 5826 1313

E-mail: dyreklinik@vaseskov.d

Tilmeld dig vores nyhedsbrev