Klinikken

Dorthe Andersen

Dyrlæge


Indehaver af Dianalund Dyreklinik, som jeg startede i 2004Jeg er altid interesseret i ny viden og i at dygtiggøre mig og jeg har derfor deltaget i et utal af kurserog foredrag.

Det sidste nye felt, jeg har kastet mit fokus på, er den homøopatisk verden, hvor brugen af bioregulatorisk medicin virkelig kan tilføre en effektiv dimension i behandlingen af dyrene.Min store fritidsinteresse er colourpoint-katte og løb – helst med travhesten.​

Merete Lund

Veterinærsygeplejerske

Har været ansat i klinikken siden 2007 og får ikke lov til at holde op ….! Dét er så et punkt, hvor vi ikke er enige – men ellers supplerer vi hinanden succesfuldt og fungerer nærmest som et gammelt ægtepar, hvor den ene ved, hvad den anden gør eller har tænkt sig at sige, inden det sker.


Meretes store passion er hunde, særligt labradoren står hendes hjerte nær, men islænderhesten kommer ind på en stensikker 2. plads.

Vores gamle hunds tid var kommet, og vi blev behandlet på Dianalund Dyreklinik. Vi kunne ikke ønske os en bedre afslutning på vores venskab med vores hund. Der var så god behandling og respekt for hele situationen. Vi fik alt den tid og omsorg vi havde brug for.

Signe Andersen

Fantastisk dyrlæge de er SÅ søde her og ærlig. Vi vil aldrig finde en anden dyrlæge

Karina Frank

Den skønneste og mest kompetente Dyreklinik. Vores lille buller pige Coco, er altid i de bedste og trygge hænder, når vi besøger jer 🌸 kæmpe anbefaling! ​

Maria Felipa

VIRKELIG GOD dyrlæge. Dygtig, sød, hjertevarm, rigtig god med vores kat og de andre dyr jeg har set være der, FANTASTISK service med døgnvagt, gode priser og jeg kunne blive ved. Kan helt klart anbefales til alle.

Kim Revsbæk

Stort tak til Dorthe og Merethe for at i er der for mine dyr. ☺ Kan på det varmeste anbefale Dianalund dyreklinik ☺ Specielt tak for alt hjælpen med Emmi. ​

Lotte Sørensen

Dianalund Dyreklinik

Holbergsvej 13,4293 Dianalund

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 5826 1313

E-mail: dyreklinik@vaseskov.d

Tilmeld dig vores nyhedsbrev